Tarieven

Onze ervaren VOG bezwaar specialisten helpen u direct!

Altijd de beste hulp bij bezwaar

De VOG Bezwaarbalie heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Via de VOG Bezwaarbalie kunt u daarom altijd de beste rechtshulp verkrijgen van een gespecialiseerde en ervaren jurist ongeacht de hoogte van uw inkomen.

Pro Deo Hulp

Een advocaat kijkt altijd samen met u of u in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel toevoeging of pro deo advocaat advocaat genoemd. Bijna alle kosten van uw pro deo-advocaat worden vergoed door de overheid. U betaalt alleen de verplichte wettelijke eigen bijdrage.

Pro deo voor u?

U komt in aanmerking voor een pro deo advocaat als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen Als uitgangspunt geldt uw inkomen van twee jaar geleden (het peiljaar). Als uw inkomen of vermogen sindsdien is gedaald, kan uw advocaat ook vragen het voorgaande of het huidige jaar als grondslag te nemen. Indien uw inkomen onder de pro deo inkomensgrens ligt dan bent u alleen een verplichte eigen bijdrage verschuldigd aan de advocaat. De inschakeling van een advocaat is dan verder kosteloos voor u.

Tarieven – VOG jurist bezwaar

Vanaf €180,- per bezwaar

Ook als u niet in aanmerking mocht komen voor pro deo rechtsbijstand dan wordt u altijd vooraf geïnformeerd over de kosten. Uitgangspunt daarbij is dat het tarief in verhouding moet staan tot de omvang van de verleende diensten. Afhankelijk van het aantal screenings profielen en omvang strafrechtelijk verleden wordt het tarief vastgesteld. Samen met u komen wij een vast tarief overeen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

 directbezwaarmaken

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen per week.

R

VOG bezwaar advocaten

Bij het VOG Bezwaarbalie zijn ervaren VOG bezwaar specialisten werkzaam door heel Nederland.

R

Vaste tarieven

Onze VOG bezwaar specialisten werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 20:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

R

Werkzaam in heel Nederland

Onze VOG bezwaar specialisten werken door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intakegesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 088 - 629 0079.

  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  "Mijn aanvraag voor een VOG werd afgewezen. Ik kon dus niet meer op de taxi rijden. Gelukkig wist mijn advocaat toch een verklaring voor me te krijgen na het indienen van een bezwaarschrift!"

  Ruud

  "Ben erg blij. Via u een succesvol bezwaar ingediend. Heb de VOG terug!"

  Jennifer

  "Deze toppers hebben direct actie ondernomen en Dienst Justis heeft de VOG gegeven! Ik ben heel blij met jullie expertise, vriendelijkheid en doortastendheid!"

  Ikram

  Contacteer ons

  Het gratis intake gesprek

  Bent u op zoek naar een VOG bezwaar jurist of advocaat of wilt u weten of het verstandig is een VOG bezwaar specialist in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.

  Open chat
  Direct contact met een jurist?